Távoktatás a felső tagozaton

📢 Tisztelt Szülők!

Az október 22-én este nyilvánosságra hozott minisztériumi rendelet értelmében 2020. 10. 26-tól (hétfőtől) a felső tagozatos diákok számára távoktatás kezdődik a Microsoft Teams platformon keresztül. Ennek használatával a tanulók ezen a héten megismerkedtek, megkapták a belépési adatokat és az órarendet is. A tanítás, amelyet a fő tantárgyakra korlátozunk, 7.30-kor kezdődik és 12.15-ig tart 15 perces szünetekkel. A tanulók kötelesek a tanítási órákon résztvenni, és az önálló feladatokat is megoldani, ahogy eddig is. Ha bármilyen technikai vagy más akadályba ütköznek, értesítsék az osztályfőnököt, ill. a tantárgytanítókat! Kérdéseikkel forduljanak bizalommal a pedagógusokhoz.

➡️ Az alsó tagozatosok számára az iskola nyitva lesz, a megszokott rendben folytatódik a tanítás. Számukra az étkezde és a napközi is működik.

➡️ Az őszi szünet időpontja is megváltozott az országos tesztelés miatt. Az új időpont október 30. (péntek) és november 2.(hétfő). November 6. (péntek) és november 9. (hétfő) szintén szünet lesz az országos tesztelés második fázisa miatt.

Bármilyen további, az oktatást és az iskola működését érintő rendeletről értesítjük Önöket.